3 Söta kawaii solglasögon

Nu när dagarna börjar bli långa, solen skiner och sommaren snart kommer (även om det fortfarande känns som vinter) börjar det bli dags att införskaffa ett par snygga kawaii glasögon eller solglasögon!

Här är ett par coola snygga röda cat eye solglasögon:

Och vad är väl mer kawaii än ett par hjärtformade solglasögon? Finns från 79 kr och i färgerna gult, vitt, rosa, svart och rött:

Dessa uppfällbara ”Minnie Mouse”-glasögonen är också riktigt kawaiiga! Solglasögonen går alltså både att ha den färgade linsen nedfälld eller uppfälld med vanligt fönsterglas under.

Vad tycker ni? Håller ni med om att det här är vårens kanske sötaste solglasögon?

Kawaii mobilfodral

Varför inte pimpa din mobil med ett riktigt sött mobilfodral? Söta Prylar har både mobilskal och mobilfodral i kawaii-stil, t.ex. Hello Kitty mobilskal och Tofu Plush mobilhållare som passar de flesta vanliga mobiler och smartphones. Mobilhållaren funkar både för iPhones, HTC och de flesta vanliga mobiler, även tv-kontrollen kan få vila sig i den!

Det finns även söta mobilskal med retro motiv, framför allt till iPhone 5, så om du har en ny iPhone så kan du hitta massa fina skal på Söta Prylar, skalen är dessutom riktigt billiga, kostar bara några tior styck! Ett bra presenttips eller till dig som vill unna din egen mobil det bästa!

Fluffiga öronmuffar

Söta och fluffiga öronmuffar hittar du på beccadesign.se! Öronmuffarna finns i flera olika färger – blåa, ljusrosa, mörkrosa, svarta och vita. Perfekt för dig som inte vill frysa i vinter och samtidigt se riktigt söt och fin ut!

Dessutom – öronmuffarna sätter man fast med båge i nacken så man behöver inte förstöra frisyren för att ta på sig dem. Passar både ungdom och vuxen.

Förutom de fluffiga muffarna finns även mer pälsiga öronmuffar för dom som vill ha det!