5 söta kawaii-smycken från 109 kr!

Dåligt med uppdateringar här på kawaiismycken.se men här kommer ett litet inlägg med 5 söta smycken i kawaii stil från 109 kr (inte speciellt dyrt med tanke på att smyckena är gjorda för hand i Sverige):

Cupcake örhängen - Lemon butterfly
199.00 kr
Smyckena är handgjorda av Becca Design. Motiven är cupcakes med små söta blommor på, en rosa prinsesstårta att ha som berlock på t.ex. armband eller halsband och donuts som både ring och örhängen.
Perfekta presenter och julklappstips (nu när det, i skrivande stund, är exakt 100 dagar kvar till julafton!).

Sött i Fimo-lera

Vad tycker ni om följande små handgjorda kreationer i Fimo-lera av Becca Design?

Smycken i Fimo-lera

De små berlockerna föreställer en provdocka, en bowlingkägla, en tennisboll, en hatt och en sko och kommer bli till smycken som halsband och örhängen som du kommer att hitta under ”handgjorda smycken” på Beccadesign.se (finns inte där än i skrivande stund). Om du inte själv hittar någon favorit tycker vi att det är ett utmärkt presenttips, det blir ett unikt designat smycke som nästan garanterat blir uppskattat!

Sött till alla hjärtans dag

Snart är det dags för alla hjärtans dag igen – närmare bestämt vecka 7 den 14 februari. Har du tänkt att ge bort något till någon du håller kär? På Presentguiden hittar du under ”Speciella tillfällen > Alla hjärtans dag” tips på bra alla hjärtans dag-presenter, exempelvis romantiska presenter, gemensamma upplevelser och söta smycken.

Vad tycker du är ett bra tips på alla hjärtans dag-presenter?